Musik&Blogg

Nostalgi

25 apr 2018

Det finns inget som är trevligare än en småstad. Nog för att det kan störa en så nära inpå som möjligt. I alla fall när det gäller transport eller resa någonstans där det finns tex. Affärer.  Visst varför inte nöja sig med vad som finns till hands ett tag? Jag menar varför konsumera när man blivit nöjd? Ok kläder måste vara bland det besvärligaste att handskas med. Dels för att de aldrig håller rätt kvalitet och att man måste hålla dem rena. Jag vill komma till en stad som gör hållbart tyg när jag handlar. Nog för att kraven är rätt höga redan men det borde finnas en standard. Man är vad man äter brukar man säga och vad är livet utan inspiration?  Det finns ett nostalgiskt värde i hur man lever och frodas. Jag vill ibland smita undan ifrån verkligheten in i andra miljöer. Det gör man enklast om man kan sätta värde i det vardagliga.  Länge leve nostalgin.

Mat

24 apr 2018

Jag älskar att laga mat och håller just på med potatisgratäng och när som helst ska jag ge mig på kaffe och någonting till. Det passar vissa regniga dagar särskilt. Idag är det visst lite växlande men sommaren är inte långt borta. Det känns skönt att inte behöva bry sig allt för mycket just nu! Här är en länk direkt till provläs.se

https://www.provlas.se/bladdra/9789176998793/

https://www.provlas.se/odjuret-av-kaos/

 

Jag började lära mig spela gitarr typ förra sommaren 2016. Sedan dess har jag spelat lite grann och nyligen köpt el gitarr för att lära mig lite avancerade saker. Anledningen till att jag lägger till en extra sida om just det här intresset är att jag vill lära mig mer och det är en sorts hobby. Visst jag har haft några bra lärare men sedan har intresset växt och mycket fallit i glömska. Tanken var att skapa bättre melodier i mitt skrivande och jag menar fattar man takt måste man kunna lära sig ett instrument även. Hur som helst denna hemsida handlar ju om böcker och jag hade knappt lärt mig lägga upp hemsidan innan jag lärde mig länkar osv. Om ni har något av dessa intressen var inte rädda för att kommentera längst ner på sidan.

https://youtu.be/vUSzL2leaFM

 

 

https://youtu.be/y0zWxTaeBJA

 

Välkommen till