Lite Om Mig

  1. http://www.terohollanti.se/musik

Jag har oftast det lite stressigt med allt, men känner att jag börja komma igång lite smått med bloggen och hemsidan. För ett år sedan skrev jag två böcker som jag hoppas går åt som smör i solsken. Nej jag skämtade bara, jag hoppas ni läser dem och ger synpunkter om det behövs,så att vi kan lära känna varandra. Jag tränar mycket och just nu motionerar jag mest och jag inser att det behövs. Hursomhelst det är roligt att skriva och det ska vara så. Jag antar att det är svårt att hålla sig borta ifrån pennan i stora drag så jag övar till och från att meditera mina sinnen med en del internet och spel. Jag kommer att uppdatera sidan lite när vi lärt känna varandra!! Jag kastar mig sällan in i saker jag vet att jag borde undvika och när det händer känner jag ingen som helst lust att bli åsidosatt. Hur det kommer sig att man skriver rad på rad är en bra fråga och ibland när man gör det känner jag press. Det kommer dagar då jag genast vill att förändringar ska taga plats,andra då jag känner mig helt omotiverad,kanske rent av trött. När jag skrev centret så vilade jag ytterst lite och sov på dagen. Jag gillar inte att bli störd eller uppretad av tvn eller radion. Jag upplever att det fortsätter bygga upp struktur efteråt och ska man läsa något ska man läsa båda böckerna för att få en liten inblick. Hursomhelst det börjar alltid lite annorlunda och ibland känner jag mig motiverad att fortsätta. Det blir ett startskott och när det väl kommer sig vill man börja undra om inte det vore bäst att ge den en uppföljare. Men jag väntar fortfarande på rätta tillfället.

Jag har nu skrivit färdigt två böcker som heter odjuret av kaos, staven och odjuret av kaos vargflickan. De finns att beställa på nätet.

electric guitar

Det känns att 2018 kommer att börja bra och jag har redan lärt känna människor på olika sätt. Har skrivit lite grann på en tredje uppföljare till odjuret av kaos och jag kan redan känna magin av det nya året. Uppföljaren behöver lite tid och rum och jag vill känna att den betyder någonting. Hursomhelst kan jag luta mig tillbaka och blogga om det mesta medan bilden av boken målas upp. Jag gillar att hänföras och jag är nu ett år äldre och visare. Kanske till och med dummare vem vet?

 

http://www.terohollanti.se/odjuret-av-kaos-staven

https://www.bokus.com/bok/9789175697390/odjuret-av-kaos-vargflickan/

https://www.bokus.com/bok/9789175695075/odjuret-av-kaos-staven/