Blogg

Glad vår!

20 apr 2018

Det närmar sig äntligen sommar och vad är då inte bättre än en riktig glass och en bra bok? Jag beklagar alla små missar som skett nyligen med hemsidan och vissa böcker. Jag har beställt fem böcker hem och fick till min förvåning se att Volde Callahan hette cannahan.  Det är en liten miss i första upplagan och jag ska åtgärda det. Ha lite tålamod. 

Hemsidan fyller år!

17 apr 2018

Idag fyller hemsidan tre år exakt, jag har inte mycket mer att säga än att det har varit intressant! 

Hemsidan är under utveckling

15 apr 2018

Sidan kanske är nere i början av nästa vecka. Hursomhelst vi får väl se hur det artar sig. Jag har startat en insamling om den finns det på "extra sidan"

Egenutgivare

14 apr 2018

Jag kan tänka mig att folk stannar upp och undrar, varför man ger ut en bok som egenutgivare?!  

Jag kan tänka mig tjänsten och det tar nog tid att bli erkänd. Det är precis som konstnärer man blir inte det på en dag. Varför skulle inte jag bli erkänd? "du har väl skrivit på måfå" eller verkligen så måste man vara utbildad för att hänga med. Jovisst jag saknar utbildning men det gör inte beskrivandet svårare. Eller som jag helst hade velat sett det enklare. Visst jag önskar mig en ordbok och högskole betyg men vad är då inte viktigare? Jo kanske erfarenhet! Jag är besynnerligt omärkvärdig och har inte fått höra annat än "gör mellanrum i textrader så att alla kan läsa" visst det hade jag kanske fått höra tusen gånger om. Och slutligen alla kan inte läsa och skriva så vi går hand i hand och utvecklas till något bättre. Och jag skulle inte heller lägga pengar på någonting jag inte visste vad det var. Men nu är det så att jag har skrivit fyra böcker och sålt mest eböcker så att säga. Jag har till och med länkat så att folk får möjlighet att provläsa. Det är värt ett försök i alla fall och jag har 80 exemplar av boken centret hemma. Får väl starta en bokshop! 

Sola

14 apr 2018

Jag satt och solade trots att jag blivit väldigt förkyld. Inte nog med det jag försöker bli frisk utan kurer. 

Det är nästan som att lita på vädret i alla lägen. Få se hur det går nu!

April väder

13 apr 2018

Det är verkligen ett skönt aprilväder och fördelen med det är att man kan sitta ute i solen, tänkte fortsätta skriva på min uppföljare idag och invänta helgen. Det är förutsatt att man känner av en viss soldyrkan. Visst jag känner att inspirationen är på väg nu när vi talar böcker.

Odjuret Av Kaos/ISBN/9789176998793

13 apr 2018

Odjuret av kaos staven. Handlar om Volde,  San och Frid. De ger sig ut på ett uppdrag att besegra Deawon en ondskefull magiker och nekromantiker.

Boken är 164 sidor lång och trådinbunden med hårt "skal".  

Jag kan iallafall fall säga att det blev en lyckad första upplaga av vol1.

http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?search_word=tero+hollanti&ac_used=yes

Nya takter

12 apr 2018

Jag satt redan idag och läste bland bloggar och det jag tyckte var synd var att jag själv fick recencera mina böcker. Visst det gör mig ingenting men tillslut hittade jag en blogg där man kunde lägga upp hemsidan på. Hursomhelst löser sig allt tillslut och det finns inget ont som inte har någonting gott med sig.

 

 

Jag tror att jag lyckas ganska bra med att förmedla mitt budskap? Vad tror ni?

Smakprov

12 apr 2018

Det finns en blogg som ger en smakprov om man känner för det.

http://www.smakprov.se

Jag rekommenderar denna sida för alla böcker!

Kul att läsa!

11 apr 2018

Jag glömde bort hur kul det var att läsa tills jag slutligen korrektur läste några rader. Det finns väl ingen annan än den inneboende perfektionisten som reagerar? Nåväl jag kan i alla fall glädja mig åt att det alltid finns sätt att rätta till alla fel även om det inte kommer att ske på en gång. Dessutom vad gör man inte för att lugna ner sig? Jag lovar att ta itu med de flesta småsaker. Inte för att jag märker dem per automatik utan för att jag vill. Slutligen så kan jag väl påpeka att ingen är perfekt och så är det. Och det gäller även för svenska akademien.

Staven

10 apr 2018

odjuret av kaos

Detta är den senaste boken Odjuret av kaos eller i alla fall en av dem. Den blå boken är den första och den röda är den den andra.

https://www.adlibris.com/se/bok/odjuret-av-kaos-staven-9789176998793

 

 

 

 

Ge sig i kast

9 apr 2018

När jag nu håller på att packa dyker det upp nya saker hela tiden jag inte visste att jag samlat på mig. Men som vanligt har jag kastat en massa skräp som jag inte heller vet vart det kommer ifrån. På så vis kan man ge sig i kast med att ge omgivningen en riktig upp-piffning. Tillslut så vinner verkligheten i kapp allt som man påbörjat. Det tar tex inte längre tid än nödvändigt nuförtiden. Men om man är noga så kan man spara de mest obetydliga sakerna om man bara vet vart man vill placera dem.

Skynda att skriva upp er för nyhetsbrevet

9 apr 2018

Skynda er att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håller på att flytta

6 apr 2018

Jag håller på att flytta just nu till en bättre boende form. I och med det kommer det att finnas mer inspiration att fortsätta skriva. Har tagit det lugnt och planerar lite tyst för mig själv fortsättningen på vargflickan.

för de som undrar

5 apr 2018

det finns en gratisversion där man kan läsa mina böcker online.

https://www.vulkanmedia.se/catalog/Tero_Hollanti

← Äldre inlägg

Det är bra med att verkligen försöka skriva ner som man tänkt sig. Det är då man är som mest kreativ.

blogglista.se

Min bok finns nu som e-bok och i helgen kommer den ut på bla bokus och adlibris.

 

blogglista.se

Det finns nya e böcker att beställa ifrån books on demand I handeln på nätet.

 

glad vår!!

 

 

Välkommen till