Tero Hollanti

Författare

Blogg

Halloween

28 okt 2017

Jag skulle ha påbörjat ytterligare en uppföljare men den verkar dra ut på tiden och nu är det redan höst. Naturligtvis kommer jag att fortsätta skriva men när vet jag inte. Det är bara att hoppas på en riktigt bra fortsättning. Nu är det snart alla helgons dag och nu när jag sitter i värmen kommer inspirationen rullandes. Jag kanske tar några veckors ledighet ifrån allt och kommer tillbaka lagom till jul. Vem vet?

Uppföljare

25 sep 2017

Håller på i detta nu att skriva ännu en uppföljare till odjuret av kaos.  Fast vet inte riktigt hur lång den blir eller hur lång tid det tar. Jag har i alla fall påbörjat. Det blir intressant att lära känna karaktärerna.

Höst

27 aug 2017

Jag välkomnar sensommaren precis som den är varm och lite kylig. Det är klart att den passar in precis efter en outhärdig sommar och ibland kan det faktist få vara sommar året om. Men jag har saknat hösten och dess färger. Och nu tar jag och vilar på det. Det får bli min semester helt enkelt. Jag gillar att skriva blogg och ibland när jag kommer av mig kan jag alltid återvända hit i någonting. Jag hoppas att ni tyckte om min nya bokserie och att den passar in bättre. ;)

Katalog

17 aug 2017

https://www.vulkanmedia.se/catalog/Tero_Hollanti

Uppföljare

15 aug 2017

Jag just nu på att nysta ihop en uppföljare till odjuret av kaos. Få se hur den blir.

Ny E bok

10 aug 2017

Jag har nu gett ut Odjuret av kaos som e bok och den finns att ladda ner om några dagar. Helt säker på att den finns att hämta på Google play snart! (inom några timmar/dagar).

Löftet

8 aug 2017

Jag lovade skriva klart en bok förra året och jag tog lite extra tid på mig att uppgradera min dator. Löftet står i sig nu finns snart odjuret av kaos att läsa. Det är en fantasy men kanske inte så tjock som man ibland önskar sig. Länken finns här nedanför.

https://www.vulkanmedia.se/catalog/Tero_Hollanti

Hej

6 aug 2017

Jag har nyss skrivit klart en bok och tänkte att den skulle synas lite innan jag ger ut den , hoppas att dessa länkar talar till er som de gör till mig!

länk2

6 aug 2017

https://terohollanti.vulkanmedia.se/

Länk

6 aug 2017

 https://odjuretkaos.vulkanmedia.se/

e bok

3 aug 2017

jag har snart givit ut ytterligare en e bok. Det är en sammanslagning mellan centret och centret domedagsvapnet. Enbart för sensommarläsning enligt mig...ha ha skojade bara den kommer ut i morgon. 

Bild2

16 jun 2017

" alt="mask" />

Varma nätter

16 jun 2017

Jag känner en kuslig värme varje natt då det har varit riktigt soligt. På något sätt finns det en iver som ligger lågt belägen och som dyker upp nattetid. Det är även skapandets höjdpunkt och jag känner mig inte illa till mods men inser snart att jag måste sova. Detta sker inte oftare än just dessa varma nätter då sommaren slår in. Det är snart midsommar och vanligtvis känner man en lättnad över att sommaren äntligen är här. Jag vet visserligen att om jag slutar hålla mig aktiv så somnar jag också. Tillslut så offrar jag mig i alla fall och låter tankarna spira igenom. Jag vet även att nu kanske jag i alla fall borde lägga huvudet åt sidan och vila ögonen den stund det tar att somna på natten. Hursomhelst vem glädjs inte åt att sommaren är här?

Vila

7 jun 2017

Jag åkte nyss på övertränings sympton som gör mig mycket tröttare än vanligt i gymmet. Jag måste här efter ta det lungt för det typ värker i leder och allt jag byggt upp bryts ner till fett. Ja ja, jag är van att träna hårt och mycket med mina sömn timmar slås ut av stress och insomnia. Visst jag kan ta det just nu för jag är exttra trött just nu så det blir ingen mer hård träning på några månader. Annars känner jag ett annat lugn och min vilo puls är extremt hög. Kanske man borde börja lite lagom med att mjuka upp kroppen med tränings band? Hursomhelst man klarar inte av hur mycket som helst i alla lägen och särskilt om de krockar. Känner mig inspirerad att göra någonting annat för en stund i alla fall!

länk2

7 jun 2017

https://www.instagram.com/p/BT1JISKjb1Q/?taken-by=terohollanti 

← Äldre inlägg

Det är bra med att verkligen försöka skriva ner som man tänkt sig. Det är då man är som mest kreativ.

blogglista.se

Min bok finns nu som e-bok och i helgen kommer den ut på bla bokus och adlibris.

 

blogglista.se